Ο σταθερός Ή/Ύ είναι πιο “εύκολος” στην αναβάθμιση του και στην επισκευή του. Γίνεται χαρακτηριστικά να αναβαθμίσετε τον Η/Υ σας ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σωστά στις απαιτήσεις τις κάθε γενιάς εφαρμογών.Κάντε τον υπολογιστή σας να έχει προδιαγραφές βάση της χρήσης που τον χρειάζεστε. Τα συστήματα που περιέχει μας υπολογιστής είναι: μητρική κάρτα, επεξεργαστής CPU, ψήκτρα, τροφοδοτικό, σκληρός δίσκος, μνήμες RAM, κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου.


Τα προαναφερόμενα είναι για να μπορέσει να εκκινήσει ένας υπολογιστής. Έπειτα εάν θέλετε μπορείτε να συνδέσετε CD/DVD ROM ή και RW για να κάνετε αντιγραφή.


Καθώς και για το λογισμικό που θέλετε να εγκαταστήσετε , ακόμα τις εφαρμογές και την ασφάλεια του Η/Υ σας από ιούς, τέλος πολύ βασικό είναι και ή βελτιστοποίηση του Η/Υ. Εάν για κάποιον λόγο δεν ξεκινάει ο υπολογιστής σας μπορούμε να διοργανώσουμε το πρόβλημα και να το επιλύσουμεΜην ξεχνάτε ότι μπορούμε να ελέγξουμε προβλήματα και εξ αποστάσεως εάν πρόκειται για λογισμικό, εφαρμογές, ρυθμίσεις.