Η Google δίνει το νέο Chromecast ΔΩΡΕΑΝ με ένα μήνα εγγραφή στο YouTube TV

Η Google μόλις ανακοίνωσε χθες ένα νέο Chromecast και η εταιρεία προσφέρει ήδη πολλά σε ένα – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο YouTube TV και να πληρώσετε για ένα μήνα της υπηρεσίας. Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη συμφωνία, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτήν εδώ .


Προειδοποιήσεις

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε μόνο εάν είστε συνδρομητής YouTube TV για πρώτη φορά, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας . Στη συνέχεια, πρέπει να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή για τη συνδρομή σας στο YouTube TV μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 31 Δεκεμβρίου για να λάβετε την προσφορά για το δωρεάν Chromecast. Και η συμφωνία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή τον μήνα;

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η πληρωμή 64,99 $ για ένα μήνα στο YouTube TV κοστίζει περισσότερο από την απλή αγορά του νέου Chromecast από μόνο του για 49,99 $. Αλλά αν έχετε δει το YouTube TV και τη νέα συσκευή, αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλό για εσάς.

Το νέο Chromecast, που ονομάζεται επίσημα το ” Chromecast με το Google TV “, διαφέρει από τους προκατόχους του στο ότι διαθέτει ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα και ειδικό τηλεχειριστήριο. Κάνει επίσης 4K και υποστηρίζει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών ροής.

Πηγή: theverge

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *